Η λιπαρή επιδερμίδα αποτελεί μεγάλο “μπελά” για εμάς τις γυναίκες! Η γυαλάδα στο πρόσωπο γίνεται αντιαισθητική και το μακιγιάζ δεν διαρκεί τόσο όσο θα έπρεπε. Φυσικά υπάρχουν και για αυτό το πρόβλημα κάποιες σωτήριες λύσεις και βασικά βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσεις και εσύ…

1. Καθάριζε καθημερινά, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, την επιδερμίδα του προσώπου σου. Χρησιμοποίησε ειδικό σαπούνι για το πρόσωπο και άφθονο χλιαρό νερό. Απέφυγε το γαλάκτωμα και τις λοσιόν με αλκοόλ γιατί μπορούν να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη λιπαρότητα.

2. Οι κρέμες ημέρας και νύχτας σας δεν πρέπει να είναι “παχιές” γιατί θα φυλακίσουν το πρόσωπο σου κάτω από ένα στρώμα λιπαρότητας και δεν θα του επιτρέπει να αναπνεύσει. Επέλεξε να βάζεις μια ενυδατική oil free κρέμα ώστε να προφυλαχτείς από την αφυδάτωση που μπορεί να προκαλέσει η λιπαρότητα.

3. Έχε πάντα μαζί σου μία πούδρα και εφάρμοζέ την απαλά στο πρόσωπό σου αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Ενώ μην ξεχάσεις να εφοδιαστείς με τα ειδικά απορροφητικά φύλλα λιπαρότητας που θα σε βοηθήσουν να απομακρύνεις εύκολα τη γυαλάδα του προσώπου σου.

4. Μην παραλείπεις ποτέ στο τέλος της μέρας να αφαιρείς το μακιγιάζ σου. Καλύτερη επιλογή για αυτό είναι τα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ PomPon Oily Skin. Τα μαντήλια αυτά της PomPon είναι ειδικά μελετημένα για μικτά και λιπαρά δέρματα με προδιάθεση ακμής. Χάρη στην νέα τους φόρμουλα και τη σύνθεσή τους με μύρο καθαρίζουν σε βάθος, ρυθμίζουν την έγκριση σμήγματος και μειώνουν τη περιττή γυαλάδα, προσφέροντας ήπια αντισηπτική δράση, χωρίς να ξηραίνουν το δέρμα.

just_girls_beauty2