Ένα μήνυμα… Ένα sms που έφυγε από το κινητό σου…ίσως γιατί ένιωθες μόνη ή γιατί σου έλειπε ή γιατί δεν μπορούσες να περιμένεις να στείλει ή για να τσεκάρεις τις προθέσεις του ή γιατί έτσι… το έστειλες έτσι… γιατί βαριόσουνα, γιατί ήθελες να παίξεις, γιατί δεν μπόρεσες να κρατηθείς…

Απάντηση καμιά. Τα πρώτα δευτερόλεπτα ανέβηκε η αδρεναλίνη σου κατακόρυφα. Άκουγες την καρδιά σου να χτυπάει παντού μέσα σου, οι ελπίδες αυξήθηκαν αυτόματα. Κι όσο περνούσαν τα λεπτά, ενώ στην αρχή απομακρύνθηκες από το κινητό σου παίζοντάς το αδιάφορη (σε ποιόν άραγε; αφού μόνο εσύ το ξέρεις ότι έστειλες μήνυμα) σιγά σιγά άρχισες να τσεκάρεις μήπως ήρθε απάντηση και δεν το άκουσες. Αν και αδύνατο, γιατί στέκεσαι από πάνω του.

Στην αρχή το παίζεις άνετη, σφυρίζεις κλέφτικα στην ίδια σου την ψυχολογία και όσο το τέταρτο γίνεται μισάωρο οι ελπίδες εξανεμίζονται. Το χαμόγελο αισιοδοξίας και η ενέργεια που σε γέμισε εκείνο το δευτερόλεπτο σβήνουν σιγά σιγά. Καμία απάντηση.

ΜΠΟΡΕΙ…
Μπορεί να μην το είδε, μπορεί να κοιμάται, μπορεί να είναι έξω και να μην το άκουσε, μπορεί να μην θέλει να απαντήσει, μπορεί να του είσαι αδιάφορη, μπορεί να το δείχνει στους φίλους του και να γελάνε με το κόλλημά σου, μπορεί απλά να τόνωσες τον εγωισμό του, να του έφτιαξες το κέφι εκεί που ήταν κατσούφης και αμέσως μετά το μήνυμα να άρχισε να διασκεδάζει. Μπορεί να σου κάνει νάζια, μπορεί να σου κάνει “κόλπα”, μπορεί να σε “τιμωρεί”, μπορεί να ακολουθεί τη στρατηγική του για να σε “παίξει”, μπορεί ούτε καν να σε θυμάται, μπορεί να σε έχει ξεπεράσει… Αμέτρητα γιατί, αμέτρητες πιθανότητες. Μία όμως σκαλώνει στο μυαλό σου: η απόρριψη!

Η ελπίδα σου κρεμάστηκε σε ένα τηλέφωνο που έμεινε νεκρό… Οκ. Δεν είναι τόσο απλό όσο ένα οκ. Όμως, αν ήταν θα απαντούσε. Δεν απάντησε. Άρα, δεν είναι αυτό που θέλεις. Γιατί αυτό που ήθελες είναι να απαντήσει. Όποτε προχωράμε μπροστά!!