Κάνε το τεστ! Διάλεξε ποιο από τα γλυκά είναι το δικό σου αγαπημένο και δες πως η κρέμα του ή σοκολάτα μεταφράζεται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Είμαστε σίγουρες πως θα ήθελες να έχεις λίγο απ’ όλα τα γλυκά που βλέπεις, όμως πρέπει να διαλέξεις μόνο ένα!

Η γλυκιά λίστα

1. Cupcake
2. Brownies
3. Τάρτα λεμόνι
4. Κέικ βανίλιας με επικάλυψη σοκολάτας
5. Γλυκό με κρέμα και φράουλες
6. Κέικ σοκολάτας με επικάλυψη σοκολάτας
7. Παγωτό
8. Carrot Cake

just_girls_sxeseis

Διάλεξες; Ωραία! Τώρα δες παρακάτω τις απαντήσεις!

Cupcake
Είσαι γλυκιά, αξιολάτρευτη και πολύ αγαπητή. Σου αρέσουν όλα τα αντικείμενα που προκαλούν συναίσθημα ζεστασιάς και τρυφερότητας. Μερικές φορές μοιάζεις και λίγο… του γιατρού. Γι’ αυτό και πολλοί μπορεί να σε κατηγορήσουν για ανώριμη συμπεριφορά.

Brownies
Είσαι περιπετειώδης, σου αρέσουν οι νέες ιδέες και είσαι κυριολεκτικά αυτό που λέμε πρωταθλητής. Όταν η διάθεσή σου χαλάει επικίνδυνα, τότε δεν δυσκολεύεσαι να ακονίσεις τα νύχια σου για καβγά. Πάντα είσαι αυτή με το φλεγματικά αστεία και ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Σε κάθε περίπτωση είσαι πάντα πολύ πιστή στις σχέσεις σου.

Τάρτα λεμόνι
Σέξι και λαχταριστή μπορείς να κάνεις θαύματα με τα χέρια σου και είσαι πολύ καλή στο να… βγάζεις λόγους για την παρέα. Μπορείς να γίνει πολύ καλή δασκάλα, αν χρειαστεί να διδάξεις σε κάποιο κάτι. Καλό είναι πάντως να μην προσπαθήσεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί θα πελαγώσεις. Κάποιες φορές έχεις την τάση να συμπεριφέρεσαι ως diva, αλλά όπως και να έχει έχεις πολλούς φίλους.

Vanilla cake with chocolate icing
Είσαι άτομο με πολύ χιούμορ και αξιολάτρευτο. Δεν μπορεί όμως να ισχυριστεί κανείς πως πατάς στα πόδια σου πολύ καλά. Είσαι αναποφάσιστη και συχνά σου λείπει το κίνητρο για να κάνεις το οτιδήποτε. Όσοι βρίσκονται γύρω σου απολαμβάνουν την παρέα σου, αφού τους κάνεις να γελούν. Καλό είναι όμως κάποιοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί αν σε νευριάσουν, τότε βγάζεις έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό. Όπως και να έχει έχεις πάρα πολλές φίλες.

Strawberry short cake
Ρομαντική και αξιαγάπητη. Νοιάζεσαι πολύ για τους άλλους και μπορούν να σε υπολογίζουν για βοήθεια χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχεις μια τάση να υπερβάλεις και τα συναισθήματα σε κατακλύζουν τόσο που μπορεί να γίνεις αρκετά ενοχλητική κάποιες φορές.

Chocolate cake with chocolate icing
Σέξι και έτοιμη να προσφέρεις, όσο και να πάρεις. Είσαι πολύ δημιουργική, λατρεύεις την περιπέτεια και έχεις πάθος και φιλοδοξίες για τη ζωή. Η εξωτερική σου εμφάνιση μπορεί να φαίνεται ψυχρή, αλλά είσαι πολύ ζεστός άνθρωπος αν κάποιος κοιτάξει μέσα σου. Δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα και δεν θα συμβιβαστείς σε καμιά περίπτωση με τίποτα το μέτριο στη ζωή σου.

Παγωτό
Σου αρέσουν τα σπορ, είτε αυτό είναι ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή water polo. Αν μπορούσες θα συμμετείχες κιόλας σε κάποιο από αυτά, αλλά σίγουρα το απολαμβάνεις να τα παρακολουθείς στην τηλεόραση. Ένας λόγος που δεν σου αρέσει να παραχωρείς το τηλεκοντρόλ, ούτε όμως και το κοντρόλ των αποφάσεων στη ζωή σου. Πολλές φορές είσαι εγωκεντρική και ξεροκέφαλη στις αποφάσεις σου.

Carrot cake
Είσαι άτομο αξιαγάπητο, που του αρέσει πολύ να γελά. Η παρέα σου είναι πάντα ευχάριστη και οι άλλοι θέλουν να αράζουν και να περνούν χρόνο μαζί σου. Είσαι άτομο έξω καρδιά, αλλά και λίγο παραπάνω εύθικτη ή και κυκλοθυμική κάποιες φορές. Έχεις πολλούς πιστούς φίλους.