Εσύ, ποια στάση παίρνεις συνήθως όταν κοιμάσαι;
Ο ύπνος όμως μπορεί να μας δώσει πολύ σημαντικές πληροφορίες για τον χαρακτήρα μας! Κοιμάσαι μπρούμυτα ή ανάσκελα; Με τα πόδια κουλουριασμένα ή τεντωμένα ;
Βρες παρακάτω σε ποια στάση σώματος συνήθως κοιμάσαι και δες τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου! θα σου τα αποκαλύψουμε όλα!.
Οι στάσεις που θα δεις είναι οι έξι πιο “δημοφιλείς” στάσεις που παίρνει μια γυναίκα για να κοιμηθεί.

Εμβρυακή στάση
Είναι ίσως η πιο αγαπησιάρικη και συχνή στάση που παίρνει κανείς όταν κοιμάται. Θυμίζει άλλωστε την ήρεμη περίοδο που βρισκόμασταν ακόμη στην κοιλιά της μητέρας μας. Τι σημαίνει όμως αυτή η επιλογή για την προσωπικότητά σου; Δείχνει ότι αποζητάς την ασφάλεια, την οικειότητα και την ευτυχία, ότι σε μία σχέση προχωράς με αργά και σταθερά βήματα αλλά και ότι έχεις την τάση να βλέπεις τον κόσμο πιο ροζ και συμπεριφέρεσαι στους άλλους πολύ ευγενικά. Επίσης, είσαι πολύ ευαίσθητη παρά το γεγονός πως ίσως να δείχνεις σκληρή στον έξω κόσμο. Τέλος, συνήθως δείχνεις πολύ ντροπαλή ειδικά όταν γνωρίζεις κάποιον για πρώτη φορά

*Την στάση αυτή επιλέγουν το 41% γενικά των ανθρώπων!  (και βέβαια είναι η πιο συνηθισμένη για τις γυναίκες)

Το σώμα τεντωμένο
Αν κοιμάσαι με το κορμί τεντωμένο σε ευθεία, γυρίζεις στο πλάι με τα χέρια επίσης τεντωμένα δείχνει ότι θέλεις να πάρεις όσα περισσότερα μπορείς από τη ζωή, χωρίς όμως να το “τραβάς στα άκρα” μόνο και μόνο για να αναδειχθείς! Είσαι γενικά ένας άνθρωπος λογικός και ψύχραιμος, σου αρέσει να δίνεις και να μοιράζεσαι και κάνεις πολύ καλούς φίλους! Είσαι ήρεμη και χαλαρή γεγονός που εμπνέει εμπιστοσύνη ,όμως τόσο πολύ μερικές φορές που μπορεί να σε κάνει ν μοιάζεις έως και αφελής!
Ελαφρώς σκυμμένη
Κοιμάσαι στο πλάι, αγκαλιάζεις με έναν τρόπο το μαξιλάρι και γέρνεις τον κορμό μπροστά, όπως ακριβώς θα έκανες αν υποκλινόσουν μπροστά σε κάποιον ! Αυτή η στάση δείχνει ότι – δρας με προσοχή και ότι δεν ξεγελιέσαι εύκολα. Απ’ την άλλη δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις και συνήθως είσαι ξεροκέφαλη και επιμένεις στις αποφάσεις σου. Δεν είσαι από εκείνες που θα ενθουσιαστούν εύκολα, ενώ συγκρατείς τα συναισθήματά σου και έτσι δεν θα σε χαρακτηρίζαμε και ιδιαίτερα ευαίσθητη!
Ανάσκελα με τα χέρια στο πλάι
Δεν είναι η πιο συνηθισμένη στάση ύπνου, ειδικά για γυναίκες , αλλά αν ξαπλώσεις ανάσκελα με τα χέρια στο πλάι, τότε δείχνεις ότι είσαι ‘’ετοιμοπόλεμη’’ ! Πιστεύεις ότι έχει κάποια σχέση αυτό με την ψυχοσύνθεσή σου; Η στάση πάντως αυτή δείχνει ότι είσαι
ήσυχη και συγκρατημένη, βάζεις υψηλούς στόχους για τον εαυτό σου και σε απασχολεί ιδιαίτερα η εξωτερική σου εμφάνιση!
Επίσης, μάλλον επιζητάς να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και είσαι πάντα ανοιχτή σε νέες εμπειρίες.
Ανάσκελα με πόδια και χέρια σε έκταση
Επίσης μία στάση ύπνου όχι ιδιαίτερα συνηθισμένη, πόδια και χέρια σε έκταση και εσύ ανάσκελα σαν τον αστερία! Αυτή η στάση δείχνει ότι ξέρεις να ακούς τους άλλους και αυτός είναι ένας λόγος που κάνεις εύκολα φίλους, ότι προτιμάς να παραμένεις στην άκρη και να μην τραβάς την προσοχή και ότι προσφέρεις απλόχερα τη βοήθεια σε όποιον το χρειαστεί! Επίσης, η στάση αυτή δείχνει άτομο με αυτοπεποίθηση και αισιόδοξο! Από την άλλη δεν είσαι ιδιαίτερα καλή στο να προγραμματίζεις !

Μπρούμυτα με τα χέρια και τα πόδια ανοιχτά
Σαν να έχεις πέσει δηλαδή! Η στάση αυτή δείχνει για το χαρακτήρα σου, ότι
έχεις ισχυρές πεποιθήσεις και προσπαθείς να κάνεις τα πάντα σύμφωνα με τα πιστεύω σου
Είσαι αρκετά αγχώδης και ξεροκέφαλη, αλλά και αφοσιωμένη σε αυτό που κάνεις
Πάντα παθιάζεσαι με αυτά που κάνεις σε ότι και αν αφορούν! Είσαι αρκετά εξωστρεφής και έχεις το χάρισμα να τραβάς την προσοχή των άλλων! Από την άλλη έχεις την τάση να είσαι λίγο εγωκεντρική! Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε αυτά που λένε οι άλλοι για σένα και αγαπάς τις άνετες και χαλαρές καταστάσεις ενώ αντίθετα τις μελοδραματικές ή τις πολύ έντονες δεν μπορείς να τις διαχειριστείς!