Το να χαλάει μια φιλία, ιδιαίτερα μία παλιά φιλία, είναι στενάχωρο αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως μην είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί! Μερικές φορές το να αρχίζεις να απομακρύνεσαι από μία φίλη σου ίσως να είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Ποιες είναι αυτές οι φορές;

Όταν η φίλη σου δεν παραδέχεται ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί σου. Ξαφνικά γίνεται ψυχρή και απόμακρη χωρίς να σου λέει το γιατί… Δείξε πρόθυμη να μάθεις τι έχει συμβεί, αν δεν σου δώσει σύντομα κάποιες εξηγήσεις ίσως είναι ώρα να δώσετε τέλος σε αυτή τη φιλία.

Όταν η φίλη σου σε εμποδίζει από το να είσαι ο εαυτός σου όταν είσαι μαζί της. Αν κριτικάρει τις επιλογές σου και την εμφάνισή σου και μόνιμα σε κάνει να νιώθεις άσχημα, ίσως να μην είναι κατάλληλη για κολλητή σου.

Όταν στις διαφωνίες και τους καβγάδες σας η φίλη σου εμπλέκει και τρίτους κοινούς σας φίλους. Όσο τεταμένες και αν είναι οι σχέσεις σας, δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τους κοινούς σας φίλους να πάρουν θέση ή ακόμη χειρότερα να σε κακολογεί σε αυτούς! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πάρε τη μεγάλη απόφαση και απομακρύνσου.

just_girls_sxeseis2