Μεγαλώνουμε και πιστεύουμε πως όταν έρθει Εκείνος, όλα θα είναι μοναδικά, ασύγκριτα, και πολλές φορές, έχοντας αποθηκεύσει την συνηθισμένη ατάκα από ρομαντικές ταινίες που έχουμε δει κατά καιρούς, πιστεύουμε πως θα καταλάβουμε αμέσως πως αυτός ο άντρας είναι το άλλο μας μισό με έναν σχεδόν μεταφυσικό τρόπο.

just_girls_love1

1. Σας λείπει όταν είναι μακρυά μα ζείτε τη ζωή σας ευχάριστα σε αυτά τα διαστήματα, δλδ. διατηρείτε την προσωπική σας ισορροπία, δεν τα ζείτε όλα ως ζευγάρι.

2. Δεν τον θέλετε μόνο ως εραστή, μα και σαν άνθρωπο.

3. Γελάτε μαζί και πηγαία, υπάρχει χιούμορ στην καθημερινότητά σας.

4. Χαίρεται πραγματικά με τις επιτυχίες και τους ενθουσιασμούς σας κι εσείς τρέχετε αυθόρμητα να το μοιραστείτε μαζί του.

5. Οι φίλοι σας τον συμπαθούν και μπορείτε να κάνετε όλοι μαζί πράγματα και να υπάρχει επικοινωνία. Τα ζευγάρια που αποκόπτονται από τους φίλους τους αργά ή γρήγορα νιώθουν μοναξιά και εναντιώνονται ο ένας τον άλλον.

6. Να σας μαθαίνει νέα πράγματα. Ο θαυμασμός του συντρόφου μας είναι τεράστιο κεφάλαιο που μας βάζει στη διαδικασία να τον εκτιμούμε και να τον ερωτευόμαστε κάθε μέρα.

7. Έχετε ίδια γούστα και προτιμήσεις στη διασκέδαση, στα ταξίδια και στο πως περνάτε τον ελεύθερό σας χρόνο. Αυτό δείχνει πως μπορείτε μακροπρόθεσμα να περνάτε όμορφα με τα ίδια πράγματα.

8. Τηρεί τις υποσχέσεις του. Δεν λέει άλλα τη μια μέρα και άλλα την άλλη, χάνοντας κάθε ίχνος φερεγγυότητας.

9. Δεν αποδοκιμάζει την εμφάνισή σας. Το να πει πως δεν του αρέσει αυτή η μπλούζα, δεν είναι αρνητικό σημάδι, απεναντίας προσέχει τη φοράτε κι έχει άποψη. Το να μην του αρέσει το σώμα σας και η γενικότερη εικόνα σας και να την κριτικάρει με την πρώτη ευκαιρία είναι κακό σημάδι.

10. Ο ιδανικός σύντροφος δεν είναι ποτέ ζηλιάρης με την παθολογική έννοια του όρου.

11. Θέλει να σας φτιάχνει το κέφι, να σας προστατεύει και να σας περιποιείται.Ενδιαφέρεται για εσάς γνήσια και προτιμά να ταλαιπωρηθεί εκείνος παραπάνω για να σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα και βολικά.