Δεν έχεις παρά να επιλέξεις την κατάλληλη σερβιέτα! Είναι πολύ σημαντικό να βρεις το κατάλληλο μέγεθος και τον τύπο σερβιέτας που σου ταιριάζει, ανάλογα με τη ροή σου, τη διάρκεια της περιόδου σου, ακόμα και με τον σωματότυπό σου.

Επίσης, κάθε μέρα του κύκλου σου δεν είναι ίδια! Οι δύσκολες μέρες με την πιο μεγάλη ροή είναι συνήθως η 1η, η 2η και η 3η μέρα, αφού μετά την 4η μέρα η ροή συνήθως μειώνεται.

Η EveryDay διαθέτει μία πλήρη γκάμα σερβιετών, τόσο ως προς την απορροφητικότητα και το μέγεθος, όσο και ως προς το κάλυμμά τους. Κάθε σερβιέτα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει maximum προστασία με βάση τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Έτσι αν είναι η 1η, 2η μέρα της περιόδου σου και έχεις πολλή ροή, η EveryDay Extra Long θα σου δώσει την extra προστασία που χρειάζεσαι. Αν έχεις πολύ μικρή ροή τις τελευταίες ημέρες και θέλεις πιο διακριτική προστασία, η EveryDay Mini σου δίνει τη λύση. Αν το δέρμα σου είναι πιο ευαίσθητο ή αν αντιμετωπίζεις ερεθισμούς με τις κοινές σερβιέτες, η EveryDay Sensitive, με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, θα σου προσφέρει σίγουρη προστασία, χωρίς ερεθισμούς.