Τσακώθηκες λοιπόν με κάποια φίλη κολλητή και έχεις τρελαθεί από την στεναχώρια σου! Κατά πάσα πιθανότητα, θεωρείς πως έχεις δίκιο αλλά το ίδιο πιθανόν και εκείνη! Δεν θα σου πω τι να κάνεις, γιατί δεν ξέρω ούτε την περίπτωση, ούτε εσένα, ούτε τη φίλη σου, (εκτός αν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση, π.χ ότι το λάθος το έκανες εσύ και μόνο εσύ, οπότε σε αυτήν την περίπτωση και αν θέλεις βέβαια, πας να της μιλήσεις και αν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη).

Θα σου δώσω όμως κάποιες συμβουλές!

Καταρχήν μην στεναχωριέσαι και μην το αναλύεις πολύ, ότι είναι να γίνει ,θα γίνει και το να βασανίζεις το μυαλό σου, δυστυχώς δεν βοηθάει καθόλου!
Αν είναι αληθινή φιλία κατά πάσα πιθανότητα, θα τα βρείτε! Αν όχι, μάλλον δεν θα τα βρείτε! Αλλά τότε δεν έχει και αξία να διατηρηθεί η σχέση!
Το γεγονός ότι θεωρούμε πως με έναν άνθρωπο ταιριάζουμε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ισχύει, ή το ότι ισχύει την δεδομένη στιγμή δεν σημαίνει ότι θα ισχύει πάντα! Οι άνθρωποι αλλάζουν, οι συνθήκες αλλάζουν, οι προτεραιότητες αλλάζουν και εμείς οι ίδιοι αλλάζουμε!
Σκέψου την πορεία της ζωής όλων σαν ένα τρένο! Κάποιοι άνθρωποι θα ανέβουν στην πρώτη στάση, κάποιοι άλλοι στην επόμενη κ.ο.κ.  Αντίστοιχα κάποιοι θα κατέβουν στην δεύτερη στάση, κάποιοι στην πέμπτη και κάποιοι, θα φτάσουν μέχρι την τελευταία!