Η αλήθεια είναι ότι όταν ερωτεύεται κανείς το μόνο πράγμα που θέλει είναι να περνάει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί με τον άλλον. Τι γίνεται όμως με την ζωή του πριν εμφανιστεί ο έρωτας; Οι φίλες έχουν δικαίωμα στον προσωπικό χρόνο;

  • Πάρτε τον χρόνο σας: Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είστε μαζί, χρειάζεστε λίγο χρόνο χώρια. Και εκείνος έχει ανάγκη να βγει με τους φίλους του και να χαλαρώσει, όπως και εσείς άλλωστε. Μ’ αυτό τον τρόπο δεν θα νιώσουν οι φίλοι σας ότι σας χάνουν.
  • Δεν χρειάζεται να βγαίνετε μόνο ραντεβού: Μπορείτε να κανονίσετε να βγείτε όλοι μαζί με τους φίλους σας. Να πάτε για ένα ποτό ή σινεμά. Αν και οι δύο έχετε πιεσμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι μια καλή ευκαιρία να το οργανώσετε.
  • Οργανώστε τον χρόνο σας: Αν είστε πολυάσχολοι αλλά θέλετε σας έχουν λείψει πολύ οι φίλοι σας τότε προσπαθήστε να οργανώσετε τον χρόνο σας, ώστε να τους δείτε έστω για μια ώρα και να πείτε τα νέα σας. Μην αφήνετε την καθημερινότητα να σας αποξενώνει. Η ανθρωπινή επαφή και η επικοινωνία με τον άλλον είναι πολύ σημαντική.
  • Μην απομονώνεστε: Έχετε ανάγκη να κρατάτε επαφή με τον έξω κόσμο. Μην κλείνεστε στην σχέση σας. Η αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους σας βοηθά να βελτιώνεστε ως άνθρωποι, να ανταλλάσετε νέες απόψεις και ιδέες. Μπορεί να έχετε βρει ο ένας τον άλλον και να νιώθετε πλήρεις, αλλά ο κόσμος σας χρειάζεται.