Ναι, είναι απόλυτα λογικό στην εποχή μας να φλερτάρεις online, κυρίως στο Facebook, με το αγόρι που γνώρισες πριν κάποιες μέρες. Τι όμως πρέπει να αποφύγεις να κάνεις κατά τις online συνομιλίες σας έτσι ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες σύντομα να τα πείτε και από κοντά;

Μην είσαι ειρωνική και σαρκαστική, αν θες να του κάνεις ένα κομπλιμέντο να είσαι ευγενική και ειλικρινής. Μην ξεχνάς ότι στο γραπτό λόγο τα σαρκαστικά και υπερβολικά αστεία μηνύματα μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν σαν αγενή και κακόβουλα.

Μην χρησιμοποιείς το copy/paste από μηνύματα που έχεις στείλει σε άλλους φίλους σου στο παρελθόν. Πρέπει να είσαι πρωτότυπη και να απευθύνεις τα μηνύματά σου συγκεκριμένα στο άτομο με το οποίο τώρα συνομιλείς.

Μην γράφεις πολλά, κοινώς μην γράψεις την ιστορία της ζωής σου μέσα σε ένα μήνυμα! Λίγος αυτοέλεγχος είναι απαραίτητος… μπορεί από τον ενθουσιασμό σου να θες να του πεις πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή σου, αλλά θα βρεις τον χρόνο από κοντά να του τα πεις όλα, για την ώρα να στέλνεις μηνύματα όχι μεγαλύτερα από τρεις προτάσεις!

just_girls_sxeseis2