Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να φοβάσαι τις δεσμεύσεις. Ίσως να έχεις άσχημη εμπειρία με τη σχέση των γονιών σου, ίσως απλά να έχεις αποφασίσει να υιοθετήσεις τον τρόπο ζωής μιας single γυναίκας. Όποιος και αν είναι ο λόγος, ο φόβος σου είναι σεβαστός… αυτές που δεν είναι σεβαστές είναι όλες οι εκνευριστικές συνήθειες που συχνά έχουν οι “commitmentphobes”.

1. Μην είσαι απότομη και “ξινή” όταν θέλεις να δώσεις στον άλλον να καταλάβει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι σοβαρό. Φέρσου πολιτισμένα!

2. Μην δείχνεις απέχθεια προς κάθε έκφραση συναισθήματος. Ναι μπορεί οι αγκαλιές και οι δημόσιες εκφράσεις αγάπης μπορεί να μην είναι το καλύτερό σου αλλά… είπαμε φέρσου ώριμα.

3. Μην αποφεύγεις τις “ενήλικες”, σοβαρές συζητήσεις για το πως αισθάνεσαι απλά με το να εξαφανίζεσαι από προσώπου γης. Μέρος του να ωριμάζεις είναι και το να μαθαίνεις να συζητάς.

4. Μην αποφεύγεις να κάνεις σχέδια για την επόμενη εβδομάδα… Κανείς δεν σου ζητάει αιώνια δέσμευση… Απλά να κανονίσετε που θα πάτε το επόμενο σαββατόβραδο!

just_girls_sxeseis2