Υπάρχουν κάποιοι τύποι αγοριών που ενώ φαίνονται τέλειοι και σε κάνουν να θέλεις να είσαι μαζί τους, στην πραγματικότητα δεν είναι κατάλληλοι για να γίνουν σύντροφοί σου…Ή αλλιώς είναι φαίνονται πολύ καλοί για να είναι αληθινοί!

The bad boy

Είναι παράτολμος, περιπετειώδης και μυστηριώδης, είναι ο ορισμός του κακού παιδιού. Είναι ελκυστικός κυρίως επειδή δεν προσπαθεί να ευχαριστήσει κανέναν και κάνει αυτό που θέλει… Και εδώ έρχεται το πρόβλημα! Μπορείς να τον εμπιστευτείς; Μάλλον όχι! Ναι μεν είναι ειλικρινείς αλλά ειλικρινείς μόνο στο τι αυτός θέλει, με λίγα λόγια είναι τόσο εγωιστής που οποιαδήποτε μακροχρόνια σχέση μαζί του μοιάζει αδύνατη!

Ο ιππότης

Από μικρές όλες περιμέναμε τον πρίγκιπα – ιππότη του παραμυθιού, τον ήρωα που θα έρθει και θα τα κάνει όλα καλύτερα, θα λύσει όλα μας τα προβλήματα και θα μας κάνει να νοιώθουμε ασφαλείς στα χέρια του… Το ξέρεις όμως ότι κάτι τέτοια γίνονται βέβαια μόνο στα παραμύθια! Γιατί στην πραγματικότητα δεν πρέπει ποτέ να βασίζεσαι αποκλειστικά σε άλλους και ποτέ μία υγιή σχέση χτίστηκε με βάση την εξάρτηση.

Το μικρό παιδί

Είναι το αγόρι που δεν λέει να μεγαλώσει και να σοβαρευτεί! Ναι, είναι σίγουρο ότι μαζί του θα γελάσεις και θα περάσεις καλά, είναι ανοιχτόκαρδος, ανέμελος και αυθόρμητος και αυτό μπορεί αν σε γοητεύσει αλλά κάποια στιγμή θα σε κουράσει… Γιατί ένας ανώριμος σύντροφος δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει στα σοβαρά τη σχέση σας και να αντιμετωπίσει ορθολογικά τα όσα προβλήματα βρείτε στον δρόμο σας. Όλοι κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσουμε!

just_girls_sxeseis2