Θεωρείς βασικό σου ατού τα μάτια σου; Αν ναι, μην διστάζεις σε κάθε ευκαιρία να επιλέγεις ένα μακιγιάζ που να δίνει έμφαση και να τονίζει το βλέμμα. Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά είναι οι πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες, οι τρόποι για να τις αποκτήσεις είναι πολλοί…

Χρησιμοποίησε μωρουδιακή πούδρα

Ξεκίνησε δίνοντας στις βλεφαρίδες σου το κατάλληλο σχήμα με ένα eyelash curler, άπλωσε τη μάσκαρά σου και άφησέ την να στεγνώσει, με μία μπατονέτα άπλωσε στις βλεφαρίδες σου λίγη μωρουδιακή πούδρα και ξαναπέρασε μία ή δύο στρώσεις από τη μάσκαρά σου.

Παίξε με διαφορετικά χρώματα

Χρησιμοποίησε δύο μάσκαρες διαφορετικών χρωμάτων για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο πυκνές και “γεμάτες”. Άπλωσε σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων μαύρη μάσκαρα, ενώ πριν την δεύτερη και τελική “μαύρη” στρώση, πέρασε τις άκρες των βλεφαρίδων με μία σκούρα καφέ μάσκαρα!

Μην κοιμάσαι ποτέ με make up

Αυτό είναι περισσότερο μία συμβουλή παρά ένα tip της τελευταίας στιγμής, αλλά είναι μεγάλης σημασίας! Μην κοιμάσαι ποτέ πριν αφαιρέσεις αποτελεσματικά τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες σου… Κάθε βράδυ με ένα μαντηλάκι PomPon Eyes Experts να αφαιρείς όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ. Τα PomPon Eyes Experts είναι ειδικά μελετημένα για τα μάτια, προσφέρουν έξτρα αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και έξτρα βαθιά ενυδάτωση. Τέλος, είναι εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα αμυγδαλέλαιου για θρέψη των βλεφαρίδων και βαθιά περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών!

just_girls_beauty2