Ένας από τους στόχους μας ως γυναίκες είναι πάντα να δείχνουμε φρέσκιες, όμορφες και λαμπερές χωρίς ιδιαίτερη δαπάνη χρόνου και χρήματος. Φέτος υπάρχουν 5 βασικά makeup μυστικά που πρέπει να ακολουθήσουμε για την υλοποίηση αυτού του στόχου.

Μυστικό ν.1 :No makeup look: Η φυσική λάμψη και το καθαρό πρόσωπο είναι η νούμερο ένα τάση για φέτος. Less is more λοιπόν!

Μυστικό ν.2: Terracotta cheeks: Δώστε βάση στα ελαφρώς ηλιοκαμένα ζυγωματικά που θα πάρουν τη θέση του total bronze makeup και με αυτό τον τρόπο θα τονιστούν οι γωνίες του προσώπου σας!

Μυστικό ν.3.: Glitter-metallic makeup: Δώστε έμφαση στη λάμψη του προσώπου σας. Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που θα τονίσουν και θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Μυστικό ν.4: Ξεχάστε το πολύ έντονο κραγιόν και δώστε έμφαση στα glossy lips. Μην το παρακάνετε όμως με το πολύ lip gloss!

Μυστικό ν.5: Bold lips: Τrend θηλυκό και sexy. Δημιουργήστε μια καθαρή βάση, τονίστε τα μάτια ελαφρώς με μάσκαρα και περάστε τα χείλη με το αγαπημένο σας χρώμα κραγιόν.

just_girls_beauty2