1.Το πρόσωπο
Είναι ευρέως γνωστό, ότι για τους άντρες το πρόσωπο είναι μία από τις πιο ερωτογενείς ζώνες. Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, αρκετή ενέργεια “yang” περνάει από το πρόσωπο,η οποία σχετίζεται άμεσα με την αντρική σεξουαλική ενέργεια και ερεθισμό.

2.Τα αυτιά
Τα αυτιά από το εσωτερικό τους τμήμα ως τον λοβό είναι μία ερωτική ζώνη. Στους άντρες αρέσει να τους μιλάμε ψιθυριστά στο αυτί! Φυσήξτε, μιλήστε, δαγκώστε (ελαφριά!) και σίγουρα θα τους διεγείρει.

3.Οι παλάμες
Οι παλάμες αποτελούν ισχυρή ερωτογενή ζώνη, αν και το δέρμα στο σημείο αυτό είναι πιο σκληρό. Κρατήστε το χέρι του και με τα δάχτυλα σας, πιέστε ελαφρά στα σημεία που ενώνονται τα δάχτυλα με την παλάμη του.

4.Ο λαιμός
Κατεξοχήν ερωτική ζώνη! Χαϊδεύοντάς στο σημείο αυτό ενεργοποιείτε τον θυροειδή του, έναν μικρό αδένα που ευθύνεται για την λειτουργία, μεταξύ άλλων, της ενέργειας αλλά και της σεξουαλικής διάθεσης.

5. Η μέση
Η περιοχή χαμηλά στην πλάτη είναι πηγή έντονης σεξουαλικής ενέργειας. Επομένως στους άντρες αρέσει να τους φιλάμε, να τους χαϊδεύουμε , να τους γρατζουνάμε και γενικά να ασχολούμαστε με αυτό το σημείο.

6.Οι πατούσες
Είναι γνωστό ότι από τις πατούσες ξεκινούν πολλές νευρικές απολήξεις που οδηγούν σε άλλες ερωτογενείς ζώνες. Γι’αυτό το λόγο το απαλό μασάζ στο σημείο αυτό, θα τους διεγείρει απίστευτα! Εκτός αν γαργαλιούνται έντονα, όπου εκεί πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές γιατί θα καταφέρουμε το αντίθετο αποτέλεσμα!

7. Τα γόνατα
Συγκεκριμένα περισσότερο, το σημείο πίσω ακριβώς από τα γόνατα γιατί το δέρμα εκεί είναι πολύ απαλό και λεπτό και βρίσκονται εκεί, όπως και στις πατούσες, μαζεμένες πολλές νευρικές απολήξεις που καταλήγουν σε ερωτική διέγερση.