3 μεγάλες σταρ και 3 μυστικά για όμορφα μαλλιά! Για δείτε παρακάτω τι λένε κάποιες από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη για τα όμορφα και λαμπερά μαλλιά τους!

Η Sharon Stone αποκαλύπτει ότι για να είναι λαμπερά και δυνατά τα μαλλιά της, τους βάζει δαφνέλαιο, αφού πρώτα λουστεί. Το τοποθετεί σε νωπά μαλλιά και τα σκεπάζει με μία πετσέτα! Το αποτέλεσμα άψογο!

Η Eva Mendes λέει πως το καλύτερο είναι το κούρεμα πριν τις διακοπές για να μην αυξάνεται η ψαλίδα των μαλλιών! Η ίδια πάντως αυτό κάνει..,και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα μάλλον καλά κάνει!

Για το τέλος αφήσαμε το πιο ενδιαφέρον μυστικό της πιο όμορφης σταρ του πλανήτη, της Angelina Jolie. Τι κάνει λοιπόν η διάσημη σταρ για να διατηρεί τα μαλλιά της λεία και λαμπερα; Η απάντηση είναι απλή και θα σας ξαφνιάσει! Απλά δεν τα χτενίζει στην καθημερινότητα της! Πολύ σωστά διαβάσατε! Η σταρ χτενίζει τα μαλλιά της μόνο όταν είναι απαραίτητο! Έτσι, τα μαλλιά δεν σπάνε, δεν τραβιούνται και δεν ταλαιπωρούνται από το πιστολάκι κάθε λίγο και λιγάκι!